Fotografisanje nekretnina

Dobra fotografija je podjednako važno kao i prezentacija Vaše nekretnine. Fotografija će često biti prvi utisak potencijalnim kupcima o Vašoj nekretnini,i ona može uticati na njihovu odluku.

Dobra fotografija:  

  • privlači više kupaca
  • povećava broj pitanja
  • povećava klikova na online reklamiranju
  • obezbedjuje veću prodajnu cenu

Nekoliko saveta za bolje fotografije:

Osvetljenost – Zvuči očigledno, ali da li su slike dobrog kvaliteta. Ako odlučite da sami fotografiše svoju Nekretninu, obezbedite da je nekrtnina dobro osvetljena sa prirodnim ili električnim svetlom.Neka bude čisto – Vaše fotografije uvek treba da je dobro “uramljena”. Obezbedite da suvišan veš / prljavština / prljavo posuđe / kao I nepotrebne stvari izbacite ili sklonite pre slikanja. Uklonite sve predmete koje prav nered I u nekretnini a I na slikama. Niko ne voli da vidi slike nekretnine sa gomilom prljavog veša ili gomile nabacanih stvari.

Nemojte lažirati Vaše fotografije – Koristite fotografije za poboljšanje svoje nekretnine, nemojte lažirati. Ukoliko lažirate slike privući ćete velik broj kupaca ali kada dodju i vide da su obmanuti vrlo brzo će se povući i otići.

Potražite pomoć – Za ovako važnu prodaju, uvek razmotriti prednosti korišćenja profesionalnog fotografa ,oni će osigurati da vaše vlasništvo izgleda odlično a samim tim i pomoći da postignete najbolji mogući rezultat.
Compare listings

Compare