Najčešća pitanja

Na ovoj stranici možete pronaći najcesca pitanja za nekretnine, kao i odgovore za koje cemo se potruditi da Vam ih predocimo u najkracem vremenskom roku.

Molimo Vas da prilikom postavljanja pitanja prvo pogledate naša najcesca pitanja i ukoliko ne postoji pitanje slicno ili isto Vašem slobodno nas kontaktirajte.

Ako niste pronašli pitanja i odgovore koji Vas zanimaju slobodno nam se obratite na mail info@supernekretnine.com ili putem nase kontakt forme na stranici Kontakt.

Kako postaviti oglas za prodaju nekretnina?

U gornjem desnom uglu imate dugme “Postavi Oglas” , posle par jednostavnih koraka Vaša nepokretnost će biti vidljiva na oglasniku.

Imam problem pri upisivanju adrese prilikom unosa oglasa?

Ako se pri unosu adrese prilikom postavljanja oglasa Vaša adresa sa gradom ne pojavljuje u predlozima (što je slučaj kod manjih naselja) pre adrese unesite ime naselja a zatim adresu (npr Arilje, Vojvode Stepe 30) kako bi se sva ostala polja popunila automatski. Ili jednostavno prevucite pin za lokaciju na mapi na Vasu nekretnine i lokacija nekretnine će biti vidljiva.

Zaboravio sam lozinku, sta da radim?

Ukoliko ste zaboravili lozinku dovoljno je da odete na deo za prijavljivanje i kliknete na oznaku “Zaboravljena lozinka” i jednostavno pratite korake kako bi ste resetovali šifru i novu dobili na email

Da li mogu da postavim oglas za nekretnine ako se ne registrujem?

Ova mogućnost nije podržana. Za više informacija pogledajte stranice “Uslovi korišćenja

Da li možete pomoći da pronađem željenu nekretninu?

Naravno, potrebno je samo da nam dostavite željene karakteristike nekretnine koja bi odgovarala Vašim potrebama. Ova usluga  se zove “Mi tražimo za Vas”, čim se pojavi nekretnina slična Vašim zahtevima bićete obavešteni.

Da li mogu da dođem lično u Vaše prostorije kako bi mi pomogli oko postavljanja oglasa?

Super nekretnine predstavljaju virtualni oglasnik, i samim tim nemamo kancelarije, sva uputstva za postavljanje oglasa možete pronaći na našem sajtu, i naravno naša korisnička podrška će Vam uvek izaći u susret!

Jel možete da Vi izvršite prodaju nepokretnosti?

Ta usluga se ne nalazi na spisku naših servisa koje nudimo. Za usluge prodaje i procene nekretnine kontaktirajte obližnju agenciju u Vašem gradu. Spisak agencija za kupoprodaju nepokretnosti možete pogledati na našoj mapi agencija.

Da li je neophodno da se u procesu kupoprodaje angažuje advokat?

Nije neophodno da se angažuje advokat prilikom kupoprodaje. Sami možete da sastavite ugovor koji mora biti overen od strane notara.

Mada Vam preporučujemo da se obratite advokatu koji je specijalizovan za takve vrste ugovora.

Na koji način se određuje vrednost nekretnine?

Prodajnu vrednost nekretnine određuje prodavac, skladno sa tržišnim kretanjima odnosno zakonu ponude i potražnje.

Vrednost nekretnine potrebnu za realizaciju bankovnog kredita kao i za potrebe sudskog procesa određuju isključivo ovlašćeni procenitelji.

Da li strani državljani mogu da kupe nekretninu?

Strani državljani mogu da kupe nekretninu na teritoriji Srbije na osnovu ugovora o reciprocitetu. Država Srbija ima ugovore sa više od pedeset država i njihovi državljani mogu da kupe nepokretnost. Ukoliko ugovor ne postoji, mora se tražiti saglasnost od Ministarstva pravde (Proces traje oko 30 dana).

Compare listings

Compare

Svidja Vam se oglasnik? Podelite ga sa drugima