O nama

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sajt supernekretnine je veoma moderan oglasnik za nekretnine za teritoriju Srbije, BiH i Crne Gore. Oglase za nekretnine postavljaju iskljucivo sami korisnici i agencije sa kojima radimo, tako da mi ne ucestvujemo u prodaji nekretnina.

Moramo napomenuti da je sajt veoma mlad i da cemo zajedno sa Vama, uz Vašu pomoc, tj.postavljanjem Vaših nekretnina kao i ambicijom našeg tima dovesti sajt supernekretnine.com na sam vrh sajtova vezanih za oglašavanje nekretnina.

***NOVO KOD NAS*** Posebno bi izdvojili veoma korisnu opciju uporedjivanja dve ili vise nekretnina kikom na ikonicu „plus“. Isprobajte je i uporedite Vama zanimljive nekretnine.

Pored najzastupljenijih kategorija za nekretnine kao što su: Kuće, Stanovi, Vikendice i Lokali pažnju smo posvetili i onim manje zastupljenim, ali naravno ne i manje bitnim, kao sto su: Garaže, Skladišta, Objekti za Ugostiteljstvo, Zemljišta i mnoge druge. 

Na sajtu supernekretnine.com mozete pronaci pored standardne pretrage za nekretnine i veoma modernu pretragu za neke od najvecih gradova.

Mozete se skoncentrisati na izdvojenu pretragu po gradovima, kao sto su: Nekretnine u Beogradu, Nekretnine u Novom Sadu, Nekretnine u Sremskoj Mitrovici, Nekretnine u Nišu…

Nudimo Vam i mogucnost pravljenje liste Vama zanimljivih nekretnina klikom na ikonicu „srce“, koje kasnije mozete pregledati u svom meniju.

Nas tim strucnjaka je tu za Vas da vam pomogne u svemu sto ima veze sa Vašom nekretninom, da vam da predloge i savete koji ce pomoci prodaji Vaše nekretnine.

Pre postavljanja pitanja molimo Vas pogledajte da li takvo pitanje već postoji na nasoj stranici Najčesća pitanja.

***Molimo sve korisnike sajta da pre postavljanja oglasa pročitaju Uslove korišćenja jer se postavljanjem oglasa smatra da se slažu sa svim pravilima i uslovima korišćenja koje propisuje sajt supernekretnine.com***

Sajt Supernekretnine.com želi vam uspešnu prodaju ili kupovinu nekretnine i radujemo se svim vašim sugestijama i predlozima kao i pitanjima koje nam možete poslati na mail info@supernekretnine.com ili putem naše kontakt forme.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Compare listings

Compare