Lukavi trikovi agenta za nekretnine

agent za nektretnine

Agenti za nekretnine kažu da je mnogo lakše prodati stan koji lepo izgleda jer ako lepo izgleda i klijentu će se svideti – čak i ako je manji od traženog , skuplji od traženog , pa čak i na nekoj lošijoj lokaciji, piše Jutarnji list.

agent za nektretnine

Savršen izgled

Agent će između ostalog paziti na svoj stil odevanja. Kad se edukuje za taj posao, to se posebno naglašava. Agent mora biti doteran. Savršeni agenti su vrlo ljubazni, pristupačni, komunikativni … Pa će i vama, klijentima, biti vrlo simpatični, osvojiće vas njihova srdačnost.

Ima jedan cilj: Da vas dovede u svoju kancelariju

Obučavaju ih na koji način treba da razgovaraju telefonom, kako da prodaju i kako da imaju spreman odgovor na svako vaše lukavo pitanje. Kad ga prvi put nazovete, on ima samo jedan cilj – da vas dovede u svoju kancelariju ili na sastanak gde vam može izneti sve svoje predloge ili ponude i što pre dogovoriti svoju proviziju.

Dobre ponude nestaju u nekoliko sekundi

Osim toga, žele da vas uvere da je situacija na tržištu nekretnina takva da dobre ponude nestaju u roku od nekoliko sekundi i da morate biti brzi. Vrlo često će pokušati da vas nagovore na nešto skuplji stan ističući njegove prednosti.

Za nedostatke određene nekretnine takođe će imati spreman odgovor. Na primer, ako je stan manji od onoga što ste tražili, reći će: ” Svi su stanovi bazično samo četiri zida. Sve se to može urediti baš onako kako želite”

Join The Discussion

*

Compare listings

Compare