Na poklon stan od 150.000 € u BG na vodi

Šest dobitnika nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” imaće priliku da se useli u jedan trosoban i pet dvosobnih stanova, kaže direktor GDS Nebojša Šurlan.

Šurlan i predstavnici MInistarstva državne uprave i lokalne samouprave i Direkcije za imovinu obišli su danas te stanove i predstavili ih medijima.

Prvi od njih je u beogradskom naselju “Stepa Stepanović”, ima, kako je precizirao Šurlan, 83 kvadratna metra i jedini je trosoban stan koji će biti dodeljen u nagradnoj igri.

On je, prema Šurlanovim rečima, izgrađen prema standardima ekološke efikasnosti, što znači da bi računi za grejanje trebalo da budu i do 30 odsto niži.

Stan u najvećem voždovačkom naselju biće izvučen u poslednjem kolu nagradne igre. Jedan od dvosobnih stanova u “nagradnom fondu” nalazi se u još neizgrađenoj zgradi u projektu Beograd na vodi i ima 57 kvadratnih metara.

Vrednost tog stana, rekao je Šurlan, procenjuje se na oko 150.000 evra i biće spreman za useljenje za godinu i po.

Ostala četiri dvosobna stana nalaze se u naselju Braće Jerković. Svaki od njih, kaže Šurlan, ima 51 ili 52 kvadratna metra.

Stanovi su u zgradi, koja je imala određene nedostake, oni su, kaže Šurlan, otklonjeni, a nagradni stanovi, iako napravljeni 2012. godine, su praktično novi, jer niko nije živeo u njima.

Join The Discussion

*

Compare listings

Compare