Izraelci opet grade u BG – niču Voždove kapije

Kompleks nazvan “Voždove kapije” imaće 700 stanova, podzemne garaže, maloprodajni prostor u prizemlju i zatvoren, privatni park, rečeno je na predstavljanju tog kompleksa u Beogradu.

Kompleks će se nalaziti na prostoru nekadašnje fabrike “Novi dom” na Voždovcu, parceli od 2,2 hektara između Bulevara oslobođenja i Ulice vojvode Stepe.

U prvoj fazi, najavljenoj za kraj ovog meseca, predviđena je gradnja 129 stanova uz pripadajući garažni prostor, dok bi se sukcesivno u narednim fazama realizovale preostale stambene lamele. Kao poslednja faza razvoja ovog bloka planirana je gradnja poslovnog objekta na uglu ulica Vojvode Stepe i Generala Rašića.

Ta izraelska investicija promoviše “savremeni koncept života u gradu”, a izgradnja bi trebalo da počne krajem februara, rečeno je u Skupštini grada.

Predstavnici izraelske kompanije i ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer izrazili su zadovljstvo zbog te investicije, a gradski menadžer Goran Vesić je istakao da su svi investitori dobrodošli u Beograd i da će Grad i Vlada Srbije učiniti sve da bi im pomogli.

Prema rečima investitora, projekat “Voždove kapije” predstavlja pristupačan luksuz. To znači da će stanovi biti najvišeg kvaliteta u srednjoj kategoriji, a projekat orijentisan prema najširem tržištu s konkurentnim cenama i uslugama.

Kompanija “Šikun Binui” posluje od 1924. godine i danas je vodeća u Izraelu u građevinarstvu i realizaciji infrastrukturnih projekata, a posluje i u inostranstvu.

izvor: b92

Join The Discussion

*

Compare listings

Compare